Lindby Stannis booglamp, Texil, 5-lamps – Lampen24

De Lindby Stannis booglamp, Texil, 5-lamps is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

179.90

SKU: c1a8b6a6c515 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Stannis booglamp, Texil, 5-lamps bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Stannis booglamp, Texil, 5-lamps van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Booglamp Stannis met vijf armen De booglamp Stannis, die in de woonomgeving naast de bank is geplaatst, is een highlight in de ruimte en zorgt voor een aangename verlichting van de omgeving. Het montuur van de armatuur is gemaakt van ijzer en is aan de bovenkant verdeeld in vijf lamparmen. Aan elk van de armen is een witte kap van textiel bevestigd die zorgt voor een directe lichtstraal naar beneden en een zachte lichtval naar de zijden. Om de armatuur te bedienen is Stannis uitgerust met een praktische voetschakelaar, die zich op de kabel van de armatuur bevindt.. Bestel de Lindby Stannis booglamp, Texil, 5-lamps nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Stannis booglamp, Texil, 5-lamps – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart