Lindby Lamiras vloerlamp in zwart en goud – Lampen24

De Lindby Lamiras vloerlamp in zwart en goud is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

139.90

SKU: c75afb927b21 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Lamiras vloerlamp in zwart en goud bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Lamiras vloerlamp in zwart en goud van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Lamiras – een speciaal soort booglamp De staande lamp Lamiras vertegenwoordigt een modern design en biedt een goede verlichting dankzij de vijf lichtbronnen. Deze kunnen worden uitgerust met bijpassende E14-lampen. De lamp is gemaakt van ijzer en heeft een stabiele voet in een ronde vorm. Uit de standaard ontspringen vijf lamparmen, die iets naar voren buigen en eindigen in de halfronde lampenkappen. Het licht wordt rechtstreeks naar beneden uitgestraald zonder te verblinden.. Bestel de Lindby Lamiras vloerlamp in zwart en goud nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Lamiras vloerlamp in zwart en goud – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart