Lindby Jonera boogvloerlamp, staal, donkergrijs – Lampen24

De Lindby Jonera boogvloerlamp, staal, donkergrijs is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

131.90

SKU: 96cb40618f5a Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Jonera boogvloerlamp, staal, donkergrijs bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Jonera boogvloerlamp, staal, donkergrijs van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Aantrekkelijke booglamp Jonera van donkergrijs staal – ideaal voor de woonkamer Als u de ruimte met het woonlandschap in de woonkamer mooi wilt verlichten en ensceneren, is deze booglamp een zeer stijlvolle lichtbron met een aantrekkelijke koepelkap. Deze lampenkap is gemaakt van staal, dat op zichzelf als ondoorzichtig wordt beschouwd, zodat het licht alleen naar beneden ontsnapt, waardoor een aangenaam licht ontstaat dat een zacht en diffuus effect heeft in grote delen van de kamer, maar ook doelgericht kan worden gebruikt om te lezen. Het oppervlak van de kap en het stalen frame is donkergrijs en, zoals bij elke gebogen vloerlamp, kan de voet uit het midden naast de bank worden geplaatst, maar met de kap verder in de kamer. Jonera kan snel en gemakkelijk worden bediend via een voetschakelaar in de toevoerleiding. Bestel de Lindby Jonera boogvloerlamp, staal, donkergrijs nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Jonera boogvloerlamp, staal, donkergrijs – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart