Lindby Emilienne boogvloerlamp, zwart-goud – Lampen24

De Lindby Emilienne boogvloerlamp, zwart-goud is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

365.90

SKU: 2ab6b9bfc6b5 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Emilienne boogvloerlamp, zwart-goud bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Emilienne boogvloerlamp, zwart-goud van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Elegante booglamp Emilienne in zwart, kap binnenin goudkleurig Emilienne heeft een gebogen basisvorm, die bijna op een halve cirkel lijkt, zodat de vloerlamp een bijzondere esthetiek uitstraalt. Zowel de lampenkap als het filigraan en gebogen frame zijn van metaal. Ondanks de gewelfde vorm staat de lamp altijd stevig op de grond. De platte, ronde lampenkap is net als de rest zwart aan de buitenkant, alleen de binnenkant is bedekt met een exquise afwerking van goudfolie, die enerzijds een zeer harmonieus contrast tussen de twee kleuren oplevert en anderzijds voor een wonderlijk gezellige lichtstraling zorgt, omdat de goudtint van nature geweldige reflecties creëert die nauwelijks warmer kunnen lijken. Voor gemakkelijk aan- en uitschakelen is er een voetschakelaar in de stekkerleiding en de boogvloerlamp is zeer geschikt voor huiskamerverlichting, waarbij de voet achter de bank kan worden geplaatst en de lampenkap samen met de lichtbron een zeer aanwezige plaats kan bereiken, zoals de salontafel.. Bestel de Lindby Emilienne boogvloerlamp, zwart-goud nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Emilienne boogvloerlamp, zwart-goud – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart