Kleurrijke LED booglamp Oxygen_FL1, instelbaar – Lampen24

De Kleurrijke LED booglamp Oxygen_FL1, instelbaar is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk Stilnovo is snel bij u thuis bezorgd.

2,199.90

SKU: 17289d73afc4 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Kleurrijke LED booglamp Oxygen_FL1, instelbaar bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Kleurrijke LED booglamp Oxygen_FL1, instelbaar van  Stilnovo is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

In hoogte verstelbare LED-booglamp Oxygen_FL1 in geel De grote en opvallende LED-booglamp Oxgen_FL1 kenmerkt zich door zijn moderne design, dat wordt onderstreept door een innovatieve lichttechniek. Dit komt omdat de totale visuele verschijning van de kap wordt afgesloten door een witte kunststof diffuser die het licht stuurt. In de diffuser zitten filigrane microgravures die het warme witte licht heerlijk gelijkmatig in de omgeving uitstralen. Dankzij de OptiLight technologie is de diffuser transparant en dus onzichtbaar als hij wordt uitgeschakeld. De diffuser wordt omsloten door een felgele, ronde kunststof lampenkap, die dient als een mooie kleurvlek. Het fijne, in hoogte verstelbare boogframe loopt vanuit de schaduw naar beneden. Met de geïntegreerde duwdimmer kan de lichtsterkte worden geregeld.. Bestel de Kleurrijke LED booglamp Oxygen_FL1, instelbaar nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Kleurrijke LED booglamp Oxygen_FL1, instelbaar – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart