Holtkötter Sheyla – booglamp met dimmer – Lampen24

De Holtkötter Sheyla – booglamp met dimmer is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk Holtkötter is snel bij u thuis bezorgd.

2,899.90

SKU: ada629834d26 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Holtkötter Sheyla – booglamp met dimmer bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Holtkötter Sheyla – booglamp met dimmer van  Holtkötter is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Moderne booglamp Sheyla met verstelbare arm De ovale, opaalwitte glazen kap van de vrijdragende booglamp Sheyla verspreidt een uitnodigend licht in de woonruimte. De arm van de armatuur is aan een scharnier aan de voet van de lamp verstelbaar, zodat tussen verschillende hoogten en projecties kan worden gevarieerd. Voet en arm van Sheyla zijn gemaakt van nikkel mat gelakt metaal. De toevoerleiding heeft ook een schakelaar en een geïntegreerde dimmer, met behulp waarvan de helderheid van de booglamp individueel kan worden aangepast. Sheyla is een hoogwaardig inrichtingsaccessoire, vooral in grote ruimtes, dat gegarandeerd veel blikken zal trekken. Made in Germany. Hoogwaardige materialen, goed opgeleide medewerkers en een bijna volledig onafhankelijke productie, van gereedschapsbouw via draaierij en galvaniseren tot eindmontage en verpakking garanderen de hoge kwaliteit van de Holtkötter-armaturen.. Bestel de Holtkötter Sheyla – booglamp met dimmer nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Holtkötter Sheyla – booglamp met dimmer – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart