ELC Darona boogvloerlamp in zwart en goud – Lampen24

De ELC Darona boogvloerlamp in zwart en goud is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk ELC is snel bij u thuis bezorgd.

198.90

SKU: e52498cf6a39 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de ELC Darona boogvloerlamp in zwart en goud bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De ELC Darona boogvloerlamp in zwart en goud van  ELC is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Zwart-gouden booglamp Darona zorgt voor warme lichtaccenten in de kamer De booglamp Darona overtuigt door haar moderne concept en de geslaagde kleurencombinatie die meteen in het oog springt. Zowel het frame als de halfronde lampenkap van deze lamp zijn gemaakt van ijzer en voorzien van een klassieke zwarte oppervlakteafwerking. De binnenzijde van de kap schittert echter in een edel goud, dat voor warme lichteffecten zorgt. De combinatie van zwart en goud oogt nobel en harmonieus en past goed in een modern ingerichte woonkamer. Om de lamp comfortabel te bedienen, kan de in de toevoerleiding geïntegreerde voetschakelaar worden bediend.. Bestel de ELC Darona boogvloerlamp in zwart en goud nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: ELC Darona boogvloerlamp in zwart en goud – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart