Edele booglamp Mani met snoerschakelaar – Lampen24

De Edele booglamp Mani met snoerschakelaar is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk PAUL NEUHAUS is snel bij u thuis bezorgd.

219.90

SKU: 8bd51338cbb7 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Edele booglamp Mani met snoerschakelaar bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Edele booglamp Mani met snoerschakelaar van  PAUL NEUHAUS is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Booglamp Mani met halfcirkelvormig frame en marmeren voet Booglampen ziet men altijd als extra verlichting in woonkamers – maar ze worden ook graag eens als voornaamste hoofdverlichting gebruikt wordt – en dit is niet verwonderlijk, omdat een traditionele staande lamp nauwelijks de elegantie kan leveren, die van een booglamp uitgaat. De gebogen vorm van de armen of het frame geeft een lamp zowel beweging alsook harmonie en biedt vooral de mogelijkheid om ze zo te positioneren, waarbij de voet bijvoorbeeld achter de bank staat, en het licht de salontafel verlicht. Het halfronde scherm bestaat uit robuust acryl en breidt het visuele verschijningsbeeld perfect uit. De schakelaar zit in het snoer. De lengte van het snoer bedraagt 2 m.. Bestel de Edele booglamp Mani met snoerschakelaar nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Edele booglamp Mani met snoerschakelaar – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart