By Rydéns Foggy vloerlamp, vijf kappen, wit – Lampen24

De By Rydéns Foggy vloerlamp, vijf kappen, wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk By Rydéns is snel bij u thuis bezorgd.

409.90

SKU: 1cc3c57dcd39 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de By Rydéns Foggy vloerlamp, vijf kappen, wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De By Rydéns Foggy vloerlamp, vijf kappen, wit van  By Rydéns is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Vijf-vlamige vloerlamp Foggy met verschillende textielkleuren De Foggy vloerlamp met zijn vijf kappen van verschillende afmetingen op een wit metalen frame is een soort booglamp. De tinten zijn niet alleen verschillend in grootte, ze hebben ook verschillende kleuren: wit, grijs, beige en roze. De lamparmen kunnen individueel worden uitgelijnd. Foggy kan zowel gebruikt worden als onderdeel van de basisverlichting als voor directe verlichting van specifieke gebieden, bijvoorbeeld een leeshoek.. Bestel de By Rydéns Foggy vloerlamp, vijf kappen, wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: By Rydéns Foggy vloerlamp, vijf kappen, wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart