Booglamp Sveri met marmeren voet en witte kap – Lampen24

De Booglamp Sveri met marmeren voet en witte kap is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

129.90

SKU: 75dd3a37aa56 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Booglamp Sveri met marmeren voet en witte kap bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Booglamp Sveri met marmeren voet en witte kap van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Aantrekkelijke booglamp Sveri als gezellige aanvulling voor de woonkamer Sveri is een klassieke booglamp met tijdloze schoonheid die optimaal naast een bank kan worden geplaatst. Booglampen zijn hele interessante lampen wanneer er waar het licht zou moeten schijnen, geen stroomaansluiting op het plafond of geen plaats voor de voet van een gewone vloerlamp is. De zware marmeren voet zorgt voor een goede grip, en de witte acryl kap creëert zelfs een gelijkmatige lichtval wat een gezellig en huiselijk effect heeft. De hoogte van de booglamp kan van 148 cm tot maximaal 188 cm worden ingesteld.. Bestel de Booglamp Sveri met marmeren voet en witte kap nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Booglamp Sveri met marmeren voet en witte kap – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart