Booglamp Railyn met crème-witte stoffen kap – Lampen24

De Booglamp Railyn met crème-witte stoffen kap is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: dc495b14bcc4 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Booglamp Railyn met crème-witte stoffen kap bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Booglamp Railyn met crème-witte stoffen kap van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Elegante booglamp Railyn met cilindrische textiele kap Railyn is een booglamp die heel goed te gebruiken is in de woonkamer, waar hij een prachtige accentverlichting voor in de avond biedt. Door de boogvorm is Railyn uitstekend geschikt voor gebruik in de directe omgeving van banken, omdat zelfs als er vanwege de bank geen plaats voor de voet zou zijn, het licht desondanks dankzij dit ontwerp de juiste plek bereikt. De textiele kap is cilindrisch en crèmekleurig wit en het licht is warm en gezellig, zoals in de woonkamer wenselijk is. De booglamp ziet er met zijn algehele look altijd stijlvol uit en heeft een tijdloze schoonheid. Er kunnen E27-lichtbronnen naar uw keuze worden gebruikt, waarbij energiebesparende LED-lampen in het bijzonder worden aanbevolen.. Bestel de Booglamp Railyn met crème-witte stoffen kap nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Booglamp Railyn met crème-witte stoffen kap – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart