Booglamp Lady Costanza met witte kap – Lampen24

De Booglamp Lady Costanza met witte kap is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk Luceplan is snel bij u thuis bezorgd.

1,099.90

SKU: adad22856dac Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Booglamp Lady Costanza met witte kap bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Booglamp Lady Costanza met witte kap van  Luceplan is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Imposante booglamp Lady Costanza, verstelbaar en draaibaar De elegante booglamp Lady Costanza is uitgerust met een telescopisch frame, zodat de hoogte van 217 tot 250 cm kan worden versteld. Bovendien kan de lamp op het frame 360° worden gedraaid. Dit zorgt voor maximale flexibiliteit en oriëntatie van de kap en kan naar wens worden gewijzigd. Een handvat op de basis maakt het ook gemakkelijk om de lamp naar een andere plaats te vervoeren. Het ontwerp van de booglamp Costanza van Luceplan, ontworpen door Paolo Rizzatto, is licht en levendig. Met een lichtval van 203 cm kan de witte polycarbonaat kap bijvoorbeeld boven de salontafel worden geplaatst, hoewel de lamp zich naast of achter de bank bevindt. Een sensordimmer maakt de individuele aanpassing van de lichtintensiteit van diffuus licht naar televisie tot helder leeslicht mogelijk.. Bestel de Booglamp Lady Costanza met witte kap nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Booglamp Lady Costanza met witte kap – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart