Wandlamp Carlyn badkamer zwart – Lampen24

De Wandlamp Carlyn badkamer zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Lucide is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 6d730c33c16d Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Wandlamp Carlyn badkamer zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Wandlamp Carlyn badkamer zwart van  Lucide is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Wandlamp Carlyn voor de modern badkamer De wandlamp Carlyn is overeenkomstig een wandlantaarn gemaakt. Het heeft een aluminium behuizing die aan vijf zijden open is. De houder waarin de lichtbron zit is in het midden gemonteerd en is zo geplaatst dat de peer naar boven wijst. De open zijden zorgen voor een perfecte lichtuitstraling omdat de lichtbron in geen enkele vorm afgeschermd is. Vanwege deze zichtbaarheid is een filament-lamp aan te bevelen, omdat deze ook optisch een echte blikvanger is. De wandlamp is ontworpen met IP54 voor gebruik in de badkamer.. Bestel de Wandlamp Carlyn badkamer zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Wandlamp Carlyn badkamer zwart – Lampen24

Merk

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart