Vierkante plafondlamp Tola voor de badkamer – Lampen24

De Vierkante plafondlamp Tola voor de badkamer is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk FARO BARCELONA is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 0b33bb25144f Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Vierkante plafondlamp Tola voor de badkamer bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Vierkante plafondlamp Tola voor de badkamer van  FARO BARCELONA is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Plafondlamp Tola in het wit met verhoogde vochtbescherming Dit model is bijzonder goed beschermd tegen vocht en vuil dankzij de IP-beschermingsfactor 44. In dit opzicht is de Tola plafondlamp ideaal voor gebruik in een badkamer, toilet of kelder. De armatuur heeft een uitgesproken eenvoudig en praktisch design, de witte kleur in combinatie met een heldere geometrie zorgt voor een eenduidige optiek. Dankzij de lichtdiffusor in opaal-look straalt de lamp een intens maar verblindingsvrij licht uit. De vlakke opbouw maakt de plafondlamp Tola zelfs geschikt voor smalle ruimtes. Overal waar een praktische en eenvoudige armatuur nodig is, wordt de Tola lamp aanbevolen als een verstandige lichtoplossing. Deze lamp sluit naadloos aan op tijdloze, moderne en zelfs puristische interieuroplossingen. Als het badkamer- of wc-verlichtingsconcept met andere lichtbronnen moet worden aangevuld, zijn andere eenvoudig ontworpen lampen precies goed.. Bestel de Vierkante plafondlamp Tola voor de badkamer nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Vierkante plafondlamp Tola voor de badkamer – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart