Trio Lighting LED badkamer-wandlamp Paulien, 44 cm – Lampen24

De Trio Lighting LED badkamer-wandlamp Paulien, 44 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Trio Lighting is snel bij u thuis bezorgd.

144.90

SKU: 2d75320acd15 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Trio Lighting LED badkamer-wandlamp Paulien, 44 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Trio Lighting LED badkamer-wandlamp Paulien, 44 cm van  Trio Lighting is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Praktische LED badkamer-wandlamp Paulien met stopcontact en schakelaar, IP44 Hier presenteert zich de harmonische vereniging van een aantrekkelijke look met een functioneel aspect. De LED badkamer wandlamp Paulien is namelijk uitgerust met een extra stopcontact, wat in de badkamer een voordeel is, wanneer er geen stopcontact voorzien is naast de spiegel. Dan vormt de styling met föhn, krultang of stijltang geen probleem en ook het elektrische scheerapparaat kan naar wens worden gebruikt of opgeladen. Het overwegen waard is bovendien gebruik van de LED wandlamp in de keuken, omdat men ook hier vaak zowel stroombronnen als licht nodig heeft en met behulp van een schakelaar kan ze snel worden in- en uitgeschakeld. De totale lichtstroom ligt bij 420 lumen, wat 70&nbsp,lumen per Watt betekent en getuigt van een hoge energie-efficiëntie.. Bestel de Trio Lighting LED badkamer-wandlamp Paulien, 44 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Trio Lighting LED badkamer-wandlamp Paulien, 44 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart