Ronde LED badkamer plafondlamp Logos Ø 27 cm – Lampen24

De Ronde LED badkamer plafondlamp Logos Ø 27 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk FARO BARCELONA is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 0c9b6549aec7 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Ronde LED badkamer plafondlamp Logos Ø 27 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Ronde LED badkamer plafondlamp Logos Ø 27 cm van  FARO BARCELONA is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Functionele plafondlamp Logos in wit met hoge beschermingsfactor IP44 Dit model is uitgerust met de beschermingsfactor IP44 en daarom betrouwbaar beschermd tegen het binnendringen van spatwater. De plafondlamp Logos wordt daarom aanbevolen voor gebruik in een badkamer, toilet of andere bijkeuken evenals in de inkomhal van gebouwen. De lamp is ontworpen in een eenvoudig, ingetogen wit en betovert met haar harmonieuze, ronde vorm. Dankzij de afgevlakte constructie kan de badkamer plafondlamp Logos zelfs in kleine ruimtes met een laag plafond met succes worden gebruikt. De lamp past bij tijdloze en eigentijdse inrichtingsconcepten en wordt overal aanbevolen als een geschikte oplossing, in plaatsen waar veel waarde wordt gehecht aan het praktische.. Bestel de Ronde LED badkamer plafondlamp Logos Ø 27 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Ronde LED badkamer plafondlamp Logos Ø 27 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart