Ronde LED-badkamer-plafondlamp Kara met groefglas – Lampen24

De Ronde LED-badkamer-plafondlamp Kara met groefglas is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 95627317e2ee Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Ronde LED-badkamer-plafondlamp Kara met groefglas bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Ronde LED-badkamer-plafondlamp Kara met groefglas van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Drielamps badkamer-plafondlamp Kara in rondelvorm, icl. G9 LED-lampen Kara past niet enkel optisch prachtig in de badkamer met haar combinatie van een mat metalen behuizing en glazen met een nostalgisch ogende groefstructuur, ze is ook optimaal beschermd tegen vocht. Ze is namelijk voorzien van beschermingsklasse IP44. De drie kappen kunnen van richting gewijzigd worden zodat de lichtschijn beter aan de omstandigheden in de badkamer aangepast kan worden. De groeven in het glazen oppervlak zorgen voor een effectvoller lichtbeeld en een mooie straling. De LED-lampen voor de G9-fittingen worden meegeleverd en worden gekenmerkt doordat ze stroom kunnen besparen in vergelijking met overeenkomstige halogeenlampen.. Bestel de Ronde LED-badkamer-plafondlamp Kara met groefglas nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Ronde LED-badkamer-plafondlamp Kara met groefglas – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart