Ronde badkamerplafondlamp Amilia – Lampen24

De Ronde badkamerplafondlamp Amilia is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

34.90

SKU: 16853b7babdd Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Ronde badkamerplafondlamp Amilia bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Ronde badkamerplafondlamp Amilia van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Compacte badkamer plafondlamp Amilia met glazen kap, IP44 Amilia heeft een compact ontwerp en een tijdloze, eenvoudige uitstraling. De plafondlamp bestaat uit nikkelkleurig metaal in het bovenste gedeelte en opaalwit glas aan de onderkant, wat een zachte lichtverdeling mogelijk maakt. De discrete ronde vorm bevordert het eenvoudige totaalbeeld en met de beschermingsgraad IP44 kan Amilia zonder aarzelen in de badkamer worden gemonteerd en aan een zekere mate van vochtigheid worden blootgesteld.. Bestel de Ronde badkamerplafondlamp Amilia nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Ronde badkamerplafondlamp Amilia – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart