Ronde badkamer plafondlamp Lennie – Lampen24

De Ronde badkamer plafondlamp Lennie is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

69.90

SKU: 4554c94f92b3 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Ronde badkamer plafondlamp Lennie bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Ronde badkamer plafondlamp Lennie van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Witte badkamer plafondlamp Lennie uit glas De discrete plafondbevestiging van Lennie is vernikkeld, terwijl de rest van de plafondlamp uit bolvormig glas bestaat, dat met haar licht ovale vorm er zeer harmonisch uitziet. De badkamer plafondlamp is voor het gebruik met een E27 lamp ontwikkeld en hier kan men zonder problemen naar de energie-efficiënte en duurzame Retrofit lampen met LED uitrusting teruggrijpen.. Bestel de Ronde badkamer plafondlamp Lennie nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Ronde badkamer plafondlamp Lennie – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart