Pujol Iluminación Apolo – LED wandlamp voor de badkamer, 30 cm – Lampen24

De Pujol Iluminación Apolo – LED wandlamp voor de badkamer, 30 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Pujol Iluminación is snel bij u thuis bezorgd.

339.90

SKU: 140f1c489b24 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Pujol Iluminación Apolo – LED wandlamp voor de badkamer, 30 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Pujol Iluminación Apolo – LED wandlamp voor de badkamer, 30 cm van  Pujol Iluminación is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Hoekige LED wandlamp Apolo met goede lichtkracht, IP44 Apolo is uitgerust met dimbare LED’s, die in helderheid kunnen worden geregeld met behulp van een fase afsnijdimmer. De armatuur uit metaal heeft een hoekige vorm en het licht ontsnapt naar boven en naar onder, waarbij de afdekkingen uit methacrylaat ervoor zorgen dat het bijzonder gelijkmatig de omgeving binnendringt. De beschermingsgraad IP44 geeft aan dat de LED wandlamp voldoende is beschermd tegen vocht en vuil en met name goed in de badkamer kan worden gebruikt. Met de warme lichtkleur kan men een gezellige sfeer gemoedelijk verlichten.. Bestel de Pujol Iluminación Apolo – LED wandlamp voor de badkamer, 30 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Pujol Iluminación Apolo – LED wandlamp voor de badkamer, 30 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart