Plafondlamp Carlyn badkamer 2-lamps wit – Lampen24

De Plafondlamp Carlyn badkamer 2-lamps wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Lucide is snel bij u thuis bezorgd.

119.90

SKU: 5a0fb40c6982 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Plafondlamp Carlyn badkamer 2-lamps wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Plafondlamp Carlyn badkamer 2-lamps wit van  Lucide is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

2-lamps plafondlamp Carlyn voor de badkamer De plafondlamp Carlyn met IP54 is goed voorbereid voor gebruik in de badkamer. Het heeft twee naast elkaar gemonteerde lichtbronnen die in tegengestelde richtingen wijzen. De behuizing is gemaakt van drukgegoten aluminium. Door het open frame komt het licht aan alle zijden naar buiten en zorgt voor een optimale algemene verlichting. Om de decoratieve factor te verhogen, wordt het gebruik van filament-lampen aanbevolen, omdat de lichtbronnen van deze plafondlamp volledig zichtbaar zijn.. Bestel de Plafondlamp Carlyn badkamer 2-lamps wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Plafondlamp Carlyn badkamer 2-lamps wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart