Philips Hue White Ambiance Adore badkamer wandlamp – Lampen24

De Philips Hue White Ambiance Adore badkamer wandlamp is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Philips Hue is snel bij u thuis bezorgd.

193.18

SKU: 5a8b9bbfb82a Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Philips Hue White Ambiance Adore badkamer wandlamp bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Philips Hue White Ambiance Adore badkamer wandlamp van  Philips Hue is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Innovatieve Philips Hue Adore LED-wandlamp met dimschakelaar en witbalansfunctie Of het nu gaat om verfrissend en activerend licht om u wakker te maken, of om warm wit en sfeervol licht voor een ontspannend bad, met de Philips Hue Adore LED-wandlamp kunt u eenvoudig de juiste sfeer voor elke situatie creëren, en dankzij de meegeleverde Hue-dimschakelaar is dat zelfs eenvoudig met één druk op de knop te doen. De meegeleverde Hue-dimschakelaar heeft al vier voorgeïnstalleerde lichtscènes die de scène voor de dagelijkse processen in de badkamer perfect instellen, zodat uw eigen welbevinden heerlijk wordt versterkt. Iedereen die al een Hue Smart Home systeem heeft, kan Adore erin integreren en het eenvoudig bedienen met een tablet of smartphone via de Hue app. Naast ontelbare modi biedt de app ook een verscheidenheid aan verschillende scènes – alle opties staan open voor ideeën op basis van een individueel lichtconcept. De Adore wandarmatuur heeft een smal, tijdloos frame, dat aan de boven- en onderkant wordt gesloten door satijnen roosters. Het licht van de efficiënte LED’s straalt van twee kanten in de omgeving – ideaal om spiegels te verlichten en tegelijkertijd omgevingslicht te geven. Functies / Compatibiliteit – Besturing via meegeleverde Tintendimmer schakelaar – bestuurbaar met bijpassende Hue app (ZigBee) en Hue Bluetooth app – Aanpassen anders Kleurtemperaturen: Warm wit (2.200 K) tot daglicht (6.500 K) – uitbreidbaar met andere Philips Hue producten – Toegang op afstand dankzij WiFi-connectie (geo-fencing) – Stemmingscontrole via stembesturing – werkt met Google Home, Amazon Alexa Echo en Apple HomeKit – Aanmaken van verlichtingsschema’s, evenals het schakelen en creëren van armatuurgroepen – intelligente verlichtingsbesturing Optie a: ZigBee-integratie via brug en router, zoals de Philips Hue Bridge (zie accessoires); dit maakt lokale of externe bediening mogelijk via de Hue-app en de optie van spraakbesturing via Amazon Alexa, Apple HomeKit (Siri) en Google Assistant. – intelligente lichtregeling Optie b: Directe aansturing ter plaatse via Bluetooth met gratis Hue Bluetooth-app. Als er meer dan tien lampen worden gebruikt binnen de Bluetooth-besturing, wordt het gebruik van een brug aanbevolen. Opmerking: Niet alle functies zijn beschikbaar bij gebruik via de dimschakelaar!. Bestel de Philips Hue White Ambiance Adore badkamer wandlamp nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Philips Hue White Ambiance Adore badkamer wandlamp – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart