Mooie badkamer-wandlamp Kara met LED IP44 – Lampen24

De Mooie badkamer-wandlamp Kara met LED IP44 is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

59.90

SKU: b262ab507275 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Mooie badkamer-wandlamp Kara met LED IP44 bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Mooie badkamer-wandlamp Kara met LED IP44 van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Aantrekkelijke badkamer-wandlamp Kara met G9-LED-lichtbronnen en glazen kap met groefstructuur Deze wandlamp is met de beschermingsgraad optimaal beschermd om ook in de badkamer gebruikt te worden. Daar kan ze voor vele doeleinde gebruikt worden, een ervan is de verlichting van een spiegel. Er is niets op tegen om Kara als plafondlamp te gebruiken als je daarmee voldoende helderheid kan opwekken. Als lichtbron dient een LED-lamp met G9-sokkel die meegeleverd wordt en de consument een laag stroomverbruik belooft. Bijzondere aandacht verdient bovendien de glazen kap met mooie vorm en unieke groefstructuur. Dat ziet er niet enkel bijzonder mooi uit en draagt bij tot het nostalgische karakter van Kara maar wekt ook een effectvol gestrooid licht op.. Bestel de Mooie badkamer-wandlamp Kara met LED IP44 nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Mooie badkamer-wandlamp Kara met LED IP44 – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart