Lucide Wandlamp Feline voor de badkamer, IP44 – Lampen24

De Lucide Wandlamp Feline voor de badkamer, IP44 is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Lucide is snel bij u thuis bezorgd.

79.90

SKU: ccce9d5f377e Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lucide Wandlamp Feline voor de badkamer, IP44 bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lucide Wandlamp Feline voor de badkamer, IP44 van  Lucide is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Sferische badkamerwandlamp FelineEen zwarte wandbeugel met een eveneens zwarte ring en korte arm, vormt de basis van deze Feline wandlamp. De ring bevat de lichtbron, die de vorm heeft van een bol en een diffuus licht verspreidt dankzij het opale, ondoorzichtige ontwerp. De benodigde G9-lamp wordt in het midden van de bol geplaatst. De wandlamp wordt visueel versterkt door het gouden element dat bij de fitting is geleverd en in de bol eronder uitmondt. Dit is verbonden met de wandbevestiging via een textielkabel. Dankzij IP44 kan Feline zonder aarzeling worden gebruikt als verlichting in de badkamer.. Bestel de Lucide Wandlamp Feline voor de badkamer, IP44 nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lucide Wandlamp Feline voor de badkamer, IP44 – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart