Lucande Kelissa LED badkamer-plafondlamp rond – Lampen24

De Lucande Kelissa LED badkamer-plafondlamp rond is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LUCANDE is snel bij u thuis bezorgd.

139.90

SKU: 3e20165358a2 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lucande Kelissa LED badkamer-plafondlamp rond bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lucande Kelissa LED badkamer-plafondlamp rond van  LUCANDE is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Zwarte LED badkamer plafondlamp Kelissa in modern design gemaakt van gegoten aluminium De Kelissa LED badkamer plafondlamp is de perfecte oplossing als het gaat om het verlichten van een badkamer. Het kan zowel aan plafonds als aan muren worden bevestigd en heeft dus een zekere flexibiliteit. De discrete zwarte kleur heeft een elegant karakter en de platte behuizing is ruimtebesparend. De Kelissa LED badkamer plafondlamp is beschermd tegen stof en waterstralen door de IP65 beschermingsklasse en is daarom ook geschikt voor gebruik buitenshuis. Zonder moeite trotseert hij de weersomstandigheden en kan hij zowel binnen als buiten voor de juiste verlichting zorgen. Het vrij eenvoudige ontwerp integreert zich met gemak in moderne stijlen.. Bestel de Lucande Kelissa LED badkamer-plafondlamp rond nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lucande Kelissa LED badkamer-plafondlamp rond – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart