Logos – ronde badkamer-plafondlamp Ø 35 cm – Lampen24

De Logos – ronde badkamer-plafondlamp Ø 35 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk FARO BARCELONA is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: bc0260a76133 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Logos – ronde badkamer-plafondlamp Ø 35 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Logos – ronde badkamer-plafondlamp Ø 35 cm van  FARO BARCELONA is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Witte plafondlamp Logos voor de badkamer – elegant en praktisch Als u op zoek bent naar een functionele verlichtingsoplossing voor de badkamer, biedt dit model met haar eenvoudige geometrie en de hoge beschermingsfactor IP44 een uitstekende oplossing. De plafondlamp Logos is betrouwbaar beschermd tegen vocht en spatwater en kan naar wens onder andere in een toilet of in een bijkeuken worden gebruikt. Dankzij de diffuser in opalen look zorgt deze lamp voor een intensief en verblindingsvrij licht. De badkamer-plafondlamp Logos past harmonieus in alle moderne, stedelijke of zelfs tijdloze woon- en werkconcepten. Ook minimalistische ingerichte ruimtes profiteren van deze lichtbron zonder toeters en bellen. Indien nodig kan de lamp worden aangevuld met verdere ongecompliceerde en elegant ontworpen lampen.. Bestel de Logos – ronde badkamer-plafondlamp Ø 35 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Logos – ronde badkamer-plafondlamp Ø 35 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart