Lindby Ulisan LED badkamer wandlamp hoekig 58,8 cm – Lampen24

De Lindby Ulisan LED badkamer wandlamp hoekig 58,8 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

79.90

SKU: 0844c5b53d83 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Ulisan LED badkamer wandlamp hoekig 58,8 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Ulisan LED badkamer wandlamp hoekig 58,8 cm van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Elegante LED badkamer wandlamp Ulisan met warm witte lichtkleur De LED badkamerwandarmatuur Ulisan presenteert zich in haar hoekige uitvoering en overtuigt met een design van zwart en wit. Terwijl de metalen behuizing was bedekt met een donker oppervlak, was de lampenkap gemaakt van licht acryl. Dit zorgt voor een niet-verblindende straling in de kamer. De LED’s stralen een warm wit licht uit dat aangenaam is voor de ogen – ideaal voor gebruik boven een badkamerspiegel.. Bestel de Lindby Ulisan LED badkamer wandlamp hoekig 58,8 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Ulisan LED badkamer wandlamp hoekig 58,8 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart