Lindby Skrolla badkamer-LED wandlamp, 1-lamp – Lampen24

De Lindby Skrolla badkamer-LED wandlamp, 1-lamp is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 2888d7682ed2 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Skrolla badkamer-LED wandlamp, 1-lamp bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Skrolla badkamer-LED wandlamp, 1-lamp van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Verchroomde wandlamp Skrolla met LED-lamp met variabele lichtkleur, IP44 Skrolla is ideaal voor de badkamer en kan bijvoorbeeld in de buurt van de spiegel worden geïnstalleerd om deze aangenaam te verlichten. Het licht is naar beneden gericht en de lichtkleur kan worden aangepast met de normale wandschakelaar. Dan schijnt het licht ofwel warm wit of universeel wit – afhankelijk van uw behoeften en persoonlijke smaak. Het glanzend verchroomde oppervlak van het stalen frame ziet er niet alleen nobel uit, maar past ook goed in badkamers, omdat daar de armaturen van douche, wastafel en bad ook meestal in deze kleur zijn gehouden en Skrolla dus een harmonieuze aanvulling is.. Bestel de Lindby Skrolla badkamer-LED wandlamp, 1-lamp nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Skrolla badkamer-LED wandlamp, 1-lamp – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart