Lindby Skara LED badkamerlamp 90 cm – Lampen24

De Lindby Skara LED badkamerlamp 90 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

149.90

SKU: 8bb738737b31 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Skara LED badkamerlamp 90 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Skara LED badkamerlamp 90 cm van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED badkamer wandlamp Skara als geschikte lichtverdeler voor badkamer en toilet, IP44 Skara heeft een hoekige vorm en daardoor een vrij modern effect. Dit wordt nog versterkt door de laterale afdekkingen in chroom, die ook goed passen bij de armaturen in de badkamer. De IP44-beschermingsgraad is ook een indicatie dat de Skara LED-wandlamp goed in de badkamer kan worden gebruikt, omdat ze voldoende beschermd is tegen opspattend water en goed is afgedicht. De LED’s achter de witte kunststof afdekking schijnen helder en efficiënt en de lichtbundel komt zacht en gelijkmatig de kamer binnen, zodat u een aangenaam lichtpatroon krijgt, dat bijzonder geschikt is voor spiegelverlichting.. Bestel de Lindby Skara LED badkamerlamp 90 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Skara LED badkamerlamp 90 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart