Lindby LED-badkamer-/spiegellamp Philippa hoekig 58,8 cm – Lampen24

De Lindby LED-badkamer-/spiegellamp Philippa hoekig 58,8 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

119.90

SKU: 143013526ba9 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby LED-badkamer-/spiegellamp Philippa hoekig 58,8 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby LED-badkamer-/spiegellamp Philippa hoekig 58,8 cm van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED-wandlamp Philippa voor montage in de badkamer Philippa kan als wandlamp wonderlijk boven of naast een spiegel gemonteerd worden en past bij allerlei stijlen, het ontwerp is namelijk zeer bescheiden. Een opalen acryldiffusor wordt door een eenvoudige behuizing van glanzend chroom aangevuld en de lichtverdeling is gelijkmatig en huiselijk. De geïntegreerde LED-techniek wordt door een hoge lichtopbrengst en een zuinig energieverbruik gekenmerkt.. Bestel de Lindby LED-badkamer-/spiegellamp Philippa hoekig 58,8 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby LED-badkamer-/spiegellamp Philippa hoekig 58,8 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart