Lindby Janus LED-badkamer- en spiegellamp, 60 cm – Lampen24

De Lindby Janus LED-badkamer- en spiegellamp, 60 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

119.90

SKU: ee936d99f689 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Janus LED-badkamer- en spiegellamp, 60 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Janus LED-badkamer- en spiegellamp, 60 cm van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Warmwit licht voor de badkamer – LED spiegellamp Janus Perfect voor montage boven een badkamerspiegel, de Janus LED-badkamer- en spiegellamp zorgt voor aangenaam, niet-verblindend licht en een goede helderheid. De ingebouwde, energiezuinige LEDs schijnen direct naar beneden en stralen ook indirect een deel van het licht naar boven door de bovenste, transparante glasafdekking. Het mooie lichteffect in combinatie met het warmewitte licht zorgt voor een bijzonder aangename feelgoodsfeer in de badkamer.. Bestel de Lindby Janus LED-badkamer- en spiegellamp, 60 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Janus LED-badkamer- en spiegellamp, 60 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart