LED badkamerspiegellamp Irmena, 30 cm – Lampen24

De LED badkamerspiegellamp Irmena, 30 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

29.90

SKU: 8c231da35ec9 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED badkamerspiegellamp Irmena, 30 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED badkamerspiegellamp Irmena, 30 cm van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Chroomglanzende LED spiegellamp Irmena met cilindrische lampenkap uit wit kunststof, dire montagevarianten Irmena is perfect geschikt voor de verlichting van een spiegel in de badkamer. De langwerpige lampenkap bezit een ronde, cilindrische basisvorm en bestaat uit wit kunststof. Hierdoor kan een mogelijk gelijkmatige verlichting worden gewaarborgd, zodat het spiegelbeeld in aangename lichtomstandigheden naar één toe is gericht. Het metaal oppervlak van het montuur bezit een afwerking in glanzend chroom, die goed bij moderne stijlen past en over het algemeen goed in de badkamer kan worden ingevoegd, omdat hier de armaturen eveneens met een vergelijkbaar oppervlak overeenstemmen. Voor het gebruik in de badkamer spreekt ook de beschermingsgraad IP44, omdat deze betekent dat er geen spatwater de lamp kan beschadigen. De LED’s van de spiegellamp beschikken over een goede helderheid en met de drie montagevarianten is een bijzondere flexibiliteit mogelijk. Men kan Irmena heel eenvoudig op de spiegel plaatsen of rechtstreeks aan de wand monteren. Als derde montegevariant kan ze ook rechtstreeks op de spiegel worden geschroefd.. Bestel de LED badkamerspiegellamp Irmena, 30 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED badkamerspiegellamp Irmena, 30 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart