LED-badkamer-/spiegellamp Philippa halfrond 88 cm – Lampen24

De LED-badkamer-/spiegellamp Philippa halfrond 88 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

119.90

SKU: eeb11b9df04c Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED-badkamer-/spiegellamp Philippa halfrond 88 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED-badkamer-/spiegellamp Philippa halfrond 88 cm van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED-wandlamp Philippa voor montage in de badkamer Philippa kan als wandlamp wonderlijk boven of naast een spiegel gemonteerd worden en past bij allerlei stijlen, het ontwerp is namelijk zeer bescheiden. Een opalen acryldiffusor wordt door een eenvoudige behuizing van glanzend chroom aangevuld en de lichtverdeling is gelijkmatig en huiselijk. De geïntegreerde LED-techniek wordt door een hoge lichtopbrengst en een zuinig energieverbruik gekenmerkt.. Bestel de LED-badkamer-/spiegellamp Philippa halfrond 88 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED-badkamer-/spiegellamp Philippa halfrond 88 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart