Kara – badkamer-wandlamp met groefglas en LED – Lampen24

De Kara – badkamer-wandlamp met groefglas en LED is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 3497a929c778 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Kara – badkamer-wandlamp met groefglas en LED bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Kara – badkamer-wandlamp met groefglas en LED van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Tweelamps badkamer-wandlamp Kara met gegroefde, heldere glazen kappen en LED-lichtbronnen Kara heeft met de beide gegroefde glazen kappen een nostalgisch effect die een beetje aan de verlichting van vervlogen decennia doet denken. De behuizing heeft een nikkeloppervlak met matte afwerking en uiteraard kan Kara ook als plafondverlichting gebruikt worden. Als wandlamp slaat ze vooral in de badkamer een goed figuur en is zoals aangegeven door de beschermingsgraad IP44 voldoende beschermd tegen binnendringend spatwater. Als de lamp wordt ingeschakeld, ontstaat een mooi lichtbeeld met interessante effecten die uiteraard door de groeven van het glas opgeroepen worden. De badkamer-wandlamp kan uitstekend gebruikt worden als spiegelverlichting. De ingebouwde LED’s zijn G9-lampen met een laag energieverbruik.. Bestel de Kara – badkamer-wandlamp met groefglas en LED nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Kara – badkamer-wandlamp met groefglas en LED – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart