Envostar Envolight Mirror LED badkamer- en spiegellamp 60cm – Lampen24

De Envostar Envolight Mirror LED badkamer- en spiegellamp 60cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Envostar is snel bij u thuis bezorgd.

159.90

SKU: a9ce8fd4a889 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Envostar Envolight Mirror LED badkamer- en spiegellamp 60cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Envostar Envolight Mirror LED badkamer- en spiegellamp 60cm van  Envostar is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Voor duurzame verlichting – LED badkamer- en spiegelarmatuur Spiegel De Mirror LED-armatuur is ideaal voor montage boven spiegels of bevestigd aan meubels. Hij is ideaal voor de verlichting van bijvoorbeeld rekken of vitrines, of voor grote spiegels. Dankzij de beschermingsklasse IP44 kan hij ook in de badkamer worden gebruikt en geeft hij elke badkamer een moderne, unieke toets. De spiegel is gemaakt van geolied eikenhout en heeft een zwarte metalen sluiting. De combinatie van kleuren en materialen oogt tijdloos en harmonieus tegelijk en zorgt voor een natuurlijke uitstraling op de betreffende plaats van gebruik. Dankzij haar discrete vormgeving past de wandlamp in talrijke woonruimten en inrichtingsstijlen. Het merk Envostar staat voor aantrekkelijke, duurzame armaturen. De producten worden in Europa vervaardigd, wat korte transportroutes en een vermindering van de CO2-uitstoot met ongeveer 90 % mogelijk maakt. De ingebouwde LED-module is bijzonder energiezuinig en gaat lang mee. Bovendien wordt de wandlamp geleverd in een duurzame verpakking die wegwerpmaterialen zoals plastic, polystyreen of plasticfolie vermijdt.. Bestel de Envostar Envolight Mirror LED badkamer- en spiegellamp 60cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Envostar Envolight Mirror LED badkamer- en spiegellamp 60cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart