Envostar Envolight Mirror LED badkamer- en spiegellamp 40cm – Lampen24

De Envostar Envolight Mirror LED badkamer- en spiegellamp 40cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Envostar is snel bij u thuis bezorgd.

139.90

SKU: 86f16c47475e Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Envostar Envolight Mirror LED badkamer- en spiegellamp 40cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Envostar Envolight Mirror LED badkamer- en spiegellamp 40cm van  Envostar is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED Badkamer en Spiegel Lichtspiegel in Eikenhout De LED wandlamp Mirror is perfect geschikt om bijvoorbeeld als spiegellamp te worden gebruikt. Dankzij de beschermingsklasse IP44 is het gebruik in de badkamer geen enkel probleem. Spiegel bestaat uit geolied eikenhout en een zwarte metalen bevestiging. De combinatie van materialen en kleuren oogt zeer harmonieus, tijdloos en zorgt bovendien voor een natuurlijke toets op de betreffende plaats van gebruik. De wandlamp past goed in talrijke woonruimten en inrichtingsstijlen. Het merk Envostar staat voor aantrekkelijke, duurzame lampen. Het gebruikte eikenhout is FSC-gecertificeerd en de producten worden in Europa vervaardigd. Dit maakt korte transportroutes mogelijk en een vermindering van de CO2-uitstoot met ongeveer 90 %. Bovendien gaat de ingebouwde LED-module lang mee en is bijzonder energie-efficiënt. De Mirror wandlamp wordt geleverd in een duurzame verpakking. Materialen zoals wegwerpplastic, piepschuim of plasticfolie worden vermeden.. Bestel de Envostar Envolight Mirror LED badkamer- en spiegellamp 40cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Envostar Envolight Mirror LED badkamer- en spiegellamp 40cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart