Briloner Wandlamp Kosol voor de badkamer, IP44, E27, zwart – Lampen24

De Briloner Wandlamp Kosol voor de badkamer, IP44, E27, zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Briloner is snel bij u thuis bezorgd.

47.90

SKU: 37b23e719ad9 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Briloner Wandlamp Kosol voor de badkamer, IP44, E27, zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Briloner Wandlamp Kosol voor de badkamer, IP44, E27, zwart van  Briloner is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Kosol badkamer wandlamp met fitting naar bovenDe kleine Kosol wandlamp verrijkt woonkamers en lounges, maar ook badkamers en spa’s (IP44). De wandlamp is gemaakt van metaal en kunststof. Ze bestaat uit een ronde wandkap, een korte beugel en een cilinder. Deze laatste biedt plaats aan de naar boven gerichte fitting, die perfect kan worden uitgerust met een decoratieve lichtbron.. Bestel de Briloner Wandlamp Kosol voor de badkamer, IP44, E27, zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Briloner Wandlamp Kosol voor de badkamer, IP44, E27, zwart – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart