Briloner LED plafondlamp Case voor de badkamer IP44 Ø 34cm – Lampen24

De Briloner LED plafondlamp Case voor de badkamer IP44 Ø 34cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Briloner is snel bij u thuis bezorgd.

27.90

SKU: ddcfa26db89a Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Briloner LED plafondlamp Case voor de badkamer IP44 Ø 34cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Briloner LED plafondlamp Case voor de badkamer IP44 Ø 34cm van  Briloner is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Ronde Case LED plafondlamp voor warm witte algemene verlichtingOpvallend en neutraal ontworpen van wit kunststof in een ronde vorm, past de Case plafondlamp moeiteloos in bijna alle omgevingen. Dankzij de spatwaterbescherming (IP44) kan de LED plafondlamp ook in de badkamer worden gebruikt. De geïntegreerde LED’s produceren warm wit licht dat breed verspreid in de omgeving wordt uitgestraald.. Bestel de Briloner LED plafondlamp Case voor de badkamer IP44 Ø 34cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Briloner LED plafondlamp Case voor de badkamer IP44 Ø 34cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart