Astro Zeppo badkamer-plafondlamp, IP44, glas – Lampen24

De Astro Zeppo badkamer-plafondlamp, IP44, glas is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk ASTRO is snel bij u thuis bezorgd.

319.90

SKU: f26dc6066f2d Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Astro Zeppo badkamer-plafondlamp, IP44, glas bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Astro Zeppo badkamer-plafondlamp, IP44, glas van  ASTRO is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Moderne badkamer plafondlamp Zeppo met witte glazen diffuser De aantrekkelijke plafondlamp Zeppo heeft een metalen houder in een aantrekkelijk design. Daarop zit de ovale diffuser van glas, die zorgt voor een aangename en niet-verblindende verlichting. Zeppo is uitgerust met beschermingsklasse IP44 (spatwaterbescherming) en kan dus ook in de badkamer worden gebruikt.. Bestel de Astro Zeppo badkamer-plafondlamp, IP44, glas nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Astro Zeppo badkamer-plafondlamp, IP44, glas – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart