Astro Ronde badkamer-plafondlamp Sabina 280 – Lampen24

De Astro Ronde badkamer-plafondlamp Sabina 280 is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk ASTRO is snel bij u thuis bezorgd.

159.90

SKU: a19baeb16d65 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Astro Ronde badkamer-plafondlamp Sabina 280 bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Astro Ronde badkamer-plafondlamp Sabina 280 van  ASTRO is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Het juiste licht aan de spiegel in de badkamer met de LED-wandlamp Sabina 280 Sabina 280 is een van de plafondlampen die het best uitgerust zijn voor de badkamer en de speciale omstandigheden die er heersen (vocht). De beschermingsgraad IP44 garandeert dat de lamp in de zones 2 en de 3 van de vochtige ruimte (zie voorschriften voor badkamerverlichting) gebruikt kan worden. Optisch heel eenvoudig en klassiek in gepolijst chroom met opaalglazen diffuser zorgt de lichtbron aan de binnenkant voor het perfecte licht bij de dagelijkse routine in de badkamer.. Bestel de Astro Ronde badkamer-plafondlamp Sabina 280 nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Astro Ronde badkamer-plafondlamp Sabina 280 – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart