Astro Nena badkamerwandlamp met glazen kap – Lampen24

De Astro Nena badkamerwandlamp met glazen kap is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk ASTRO is snel bij u thuis bezorgd.

159.90

SKU: 87675139e14d Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Astro Nena badkamerwandlamp met glazen kap bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Astro Nena badkamerwandlamp met glazen kap van  ASTRO is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Klassiek gevormde wandlamp Nena voor de badkamerDe badkamerwandlamp Nena heeft een klassieke vorm die door de gebruikte materialen een moderne uitstraling heeft. Metalen elementen in modern, gepolijst chroom vloeien over in een fraai gevormde kap van wit glas. De wandlamp zorgt voor neerwaartse, niet-verblindende verlichting en ziet er zeer stijlvol uit. Bovendien is het armatuur individueel dimbaar voor sfeervolle verlichting.. Bestel de Astro Nena badkamerwandlamp met glazen kap nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Astro Nena badkamerwandlamp met glazen kap – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart