Astro Kiwi LED wandlamp voor de badkamer, chroom – Lampen24

De Astro Kiwi LED wandlamp voor de badkamer, chroom is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk ASTRO is snel bij u thuis bezorgd.

349.90

SKU: e014941d0d4f Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Astro Kiwi LED wandlamp voor de badkamer, chroom bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Astro Kiwi LED wandlamp voor de badkamer, chroom van  ASTRO is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Decoratief vormgegeven LED-wandlamp Kiwi voor de badkamer De Kiwi LED-wandlamp is uitstekend geschikt voor gebruik in badkamers en andere vochtige ruimtes dankzij de spatwaterdichte IP44-classificatie. Hij ziet er individueel of in paren zeer decoratief uit – bijvoorbeeld links en rechts van de spiegel – en zorgt met zijn fraai vormgegeven lampglas voor een sfeervolle sfeerverlichting rondom. Kiwi kan ook als uplight of als downlight worden gemonteerd.. Bestel de Astro Kiwi LED wandlamp voor de badkamer, chroom nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Astro Kiwi LED wandlamp voor de badkamer, chroom – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart