Astro Kiwi LED plafondlamp v. badkamer, chroom – Lampen24

De Astro Kiwi LED plafondlamp v. badkamer, chroom is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk ASTRO is snel bij u thuis bezorgd.

199.90

SKU: b043774e255b Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Astro Kiwi LED plafondlamp v. badkamer, chroom bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Astro Kiwi LED plafondlamp v. badkamer, chroom van  ASTRO is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED-plafondlamp Kiwi – een blikvanger voor elke badkamer De Kiwi LED-plafondarmatuur is een energiezuinige lichtbron die rondom gezellig licht uitstraalt. Achter de esthetische glazen kap zijn warme witte LED’s geïnstalleerd, die zorgen voor een harmonieuze verlichting van de ruimte op een economische manier. Het moderne design wordt aangevuld met de glanzende verchroomde plafondbeugel.. Bestel de Astro Kiwi LED plafondlamp v. badkamer, chroom nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Astro Kiwi LED plafondlamp v. badkamer, chroom – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart