Astro Bari badkamer wandlamp mat nikkel – Lampen24

De Astro Bari badkamer wandlamp mat nikkel is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk ASTRO is snel bij u thuis bezorgd.

124.90

SKU: e403aa6f38c4 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Astro Bari badkamer wandlamp mat nikkel bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Astro Bari badkamer wandlamp mat nikkel van  ASTRO is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Wandlamp Bari: gebruikt in paren bijzonder effectief Voor voldoende spiegelverlichting in de badkamer en in het sauna- en wellnessgedeelte is de modern vormgegeven wandlamp Bari de perfecte keuze. Bari bestaat uit een metalen muurbeugel en een slanke, opaal glazen cilinder, die het licht verblindingsvrij in alle richtingen uitstraalt. Uitgerust met een G9-contactdoos, waarin zowel halogeenlampen als zuinige LED-lampen met de juiste voet kunnen worden geplaatst.. Bestel de Astro Bari badkamer wandlamp mat nikkel nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Astro Bari badkamer wandlamp mat nikkel – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart