Astro Aqua Single LED badkamer plafondlamp wit – Lampen24

De Astro Aqua Single LED badkamer plafondlamp wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk ASTRO is snel bij u thuis bezorgd.

129.90

SKU: 212ecea89faa Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Astro Aqua Single LED badkamer plafondlamp wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Astro Aqua Single LED badkamer plafondlamp wit van  ASTRO is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Plafondspot Aqua Single voor wand of plafond met IP44 De LED-plafondspot Aqua Single is een doordachte badkamerverlichting, die zich onderscheidt van andere lampen door zijn sierlijke vormgeving en functieaanbod. Het lamphuis is slank en modern gehouden, het hoofdmateriaal van de badkamerlamp is aluminium. Door de beschermingsklasse IP44 is Aqua Single beschermd tegen vreemde voorwerpen en spatwater. Deze bescherming wordt gehandhaafd voor zowel wand- als plafondmontage. Bovendien kan de schijnwerper worden gedraaid en gezwenkt. Dit betekent dat het licht, dat vooral in de badkamer van belang is, altijd optimaal kan worden gericht.. Bestel de Astro Aqua Single LED badkamer plafondlamp wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Astro Aqua Single LED badkamer plafondlamp wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart