Arcchio Sinovu LED badkamer-plafondlamp, 34 cm – Lampen24

De Arcchio Sinovu LED badkamer-plafondlamp, 34 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

89.90

SKU: b6c049092e3e Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Sinovu LED badkamer-plafondlamp, 34 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Sinovu LED badkamer-plafondlamp, 34 cm van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Ronde Sinovu LED plafondlamp met chromen details voor gebruik in badkamers Sinovu is een relatief eenvoudige lichtbron, maar de chromen rand geeft haar een bijzondere glans en zij kan goed gebruikt worden in badkamers, omdat deze meestal ook chromen fittingen hebben. De witte acryl kap is goed afgedicht zodat hij beschermd is tegen water en vuil, en is robuust en breukvast. Met de geïntegreerde LED’s staat deze LED plafondlamp ook voor een goede efficiëntie en biedt relatief helder licht met een laag verbruik. Bestel de Arcchio Sinovu LED badkamer-plafondlamp, 34 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Sinovu LED badkamer-plafondlamp, 34 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart