Arcchio Maviris LED badkamer-plafondlamp, bol – Lampen24

De Arcchio Maviris LED badkamer-plafondlamp, bol is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

59.90

SKU: ba26fba34c24 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Maviris LED badkamer-plafondlamp, bol bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Maviris LED badkamer-plafondlamp, bol van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Elegante LED badkamer plafondlamp Maviris met bolvormige glazen kap en plafondbevestiging in chroom Maviris ziet er met de bolvormige kap elegant en passend uit in de badkamer. Dankzij het witte glasoppervlak ontstaat bovendien een zeer zacht en aangenaam licht dat niet verblindt. De plafondlamp in chroom vormt een mooi contrast en past goed bij alle armaturen in badkamers en toiletten, omdat deze meestal ook in een glanzende en speelse chroomtint zijn uitgevoerd. De plafondarmatuur wordt technisch gecompleteerd door de efficiënte LED’s, die in warm wit schijnen en een relatief helder licht met een laag verbruik produceren. Bestel de Arcchio Maviris LED badkamer-plafondlamp, bol nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Maviris LED badkamer-plafondlamp, bol – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart