ACB ILUMINACIÓN LED badkamer wandlamp Yei, breedte 35 cm – Lampen24

De ACB ILUMINACIÓN LED badkamer wandlamp Yei, breedte 35 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk ACB ILUMINACIÓN is snel bij u thuis bezorgd.

149.90

SKU: c15a840db594 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de ACB ILUMINACIÓN LED badkamer wandlamp Yei, breedte 35 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De ACB ILUMINACIÓN LED badkamer wandlamp Yei, breedte 35 cm van  ACB ILUMINACIÓN is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Chroomkleurige LED-badkamerwandlamp Yei, IP44 De Yei LED-spiegelverlichting is ontworpen om boven een spiegel in de badkamer te worden geplaatst. Het chroomkleurige, lange frame steekt iets in de ruimte uit en is als een smalle stang horizontaal gemonteerd. De LED’s zijn onder het lamphuis gemonteerd en stralen over de gehele breedte van de lamp naar beneden. Hierdoor ontstaat een brede lichtkegel die het gebied eronder prachtig verlicht. Het licht is ook niet verblindend door de opalen diffuser.. Bestel de ACB ILUMINACIÓN LED badkamer wandlamp Yei, breedte 35 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: ACB ILUMINACIÓN LED badkamer wandlamp Yei, breedte 35 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart