3-lamps badkamer-plafondlamp Kara met G9-LED – Lampen24

De 3-lamps badkamer-plafondlamp Kara met G9-LED is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

119.90

SKU: 7b3cf1c26b12 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de 3-lamps badkamer-plafondlamp Kara met G9-LED bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De 3-lamps badkamer-plafondlamp Kara met G9-LED van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Mooie badkamer-plafondlamp Kara met mooie glazen kappen Als consument zal je blij zijn om te horen dat de badkamer-plafondlamp Kara met LED-lampen wordt aangedreven. Zo kan het energieverbruik laag gehouden worden. Deze lampen hebben een G9-sokkel en worden meegeleverd zodat de plafondlamp onmiddellijk na ontvangst gemonteerd en in gebruik kan worden genomen. Elke lampkop kan indien nodig gericht worden en het zijn de glazen kappen met groefstructuur en retrocharme die het vermelden waard zijn. Ze perfectioneren de verschijning van de badkamer-wandlamp namelijk niet enkel maar laten de lichtschijn ook met bijzondere reflecties stralen.. Bestel de 3-lamps badkamer-plafondlamp Kara met G9-LED nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: 3-lamps badkamer-plafondlamp Kara met G9-LED – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart